Apartment for sale

174000€

2 bedrooms 65 square meters

Immoweb code : 11325726
Immoweb code : 11325726

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
65 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Op te frissen appartement met 2 slaapkamers en terras op gunstige locatie!

Ligging: Dit gezellig appartement is gunstig en rustig gelegen nabij de Maantjessteenweg en Lambrechtshoekenlaan. Op wandelafstand van verschillende scholen, winkels, horeca, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Trompetvogelstraat in Merksem vinden we dit appartement te koop op de tweede verdieping. We betreden het appartement via de inkomhal dat voorzien is van ingemaakte kasten. De inkomhal verleent op zijn beurt toegang tot alle andere ruimtes. Vooraan vinden we de gezellige leef- en eetruimte met gaskachel. Aansluitend de aparte keuken die voorzien is van een gasvuur en dampkap. Achteraan vinden we de 2 slaapkamers. Via de kleinste slaapkamer krijgt u toegang tot het gezellige terrasje. Verder nog de badkamer die voorzien is van een douche, toilet en lavabo. Tot slot zijn er nog 2 private kelderbergingen.

Bijzonderheden:

- Dak conform huidige normen
- 2 private kelderbergingen
- Op te frissen appartement
- Goede locatie!

Opp. cfr. EPC

P-score
B
G-score
B


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch