Apartment for sale

* 244500€

3 bedrooms 96 square meters

Immoweb code : 11331592
Immoweb code : 11331592
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
96 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim appartement (96m²) met drie slaapkamers en een bijhorende autostaanplaats. Uitermate gunstige energiescore (122 kWh/(m²jaar) - B) en elektrische installatie conform AREI. Keuken en badkamer volledig vernieuwd in 2020.


We betreden het appartement langs de centraal gelegen inkomhal, alwaar dankzij de dubbele deur met glaspartij, richting de leefruimte toe, veel licht binnenvalt. De ruime, lichtrijke leefruimte biedt voldoende plaats voor een gezellige zithoek en een eetkamer. Aangrenzend aan deze leefruimte vinden we de keuken. Deze is voorzien van voldoende kastruimte en de volgende toestellen: spoelbak, vaatwasser, kookplaat (inductie), dampkap, oven, koelkast en diepvriezer. Daarnaast vinden we hier ook de voorzieningen voor wasmachine en droogkast, netjes weggewerkt in een kast, terug.


Daarnaast hebben we langs de inkomhal (met vestiaire) ook toegang tot het toilet, de berging, de badkamer, thans voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel, spiegelkast en handdoekdroger, en de drie slaapkamers, respectievelijk 13m², 8m² en 7m² groot. Via één van deze slaapkamers heeft U toegang tot het terras.


Verder beschikt het appartement op het gelijkvloers over een autostaanplaats (inbegrepen in de prijs).


De maandelijkse lasten bedragen € 150,00. Hierin zitten vervat: water, syndicus, blokpolis en kosten en onderhoud van de gemeenschappelijke delen, waaronder de lift. Driemaandelijks wordt er ook

Get in touch