Apartment for sale

179000€

2 bedrooms 83 square meters

Immoweb code : 11332555
Immoweb code : 11332555

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
83 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox!

Ligging: Dit appartement is gunstig gelegen op de gekende Victor Govaerslaan. In de nabije omgeving van verschillende scholen, winkels, horeca, ZNA Jan Palfijn, het Fort van Merksem en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Victor Govaerslaan vinden we dit charmant appartement te koop op de vierde verdieping. We betreden dit appartement via de leef- en eetruimte dat geniet van veel natuurlijk lichtinval. Via deze ruimte krijgt u toegang tot het balkon vooraan waar u kan genieten van de ochtendzon. Aansluitend de aparte keuken die geïnstalleerd is met een oven, elektrische kookplaat, ingebouwde koelkast en dampkap. Achteraan bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers. Via de kleinste slaapkamer krijgt u toegang tot het zonnige terras achteraan. De badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en aansluiting voor was en droog. Verder nog het gastentoilet en de polyvalente ruimte met infrarood cabine! Tot slot nog een private garagebox achter het gebouw.

Bijzonderheden

- Private garagebox verplicht bij aan te kopen voor €25.000
- Zonnig terras
- Infrarood cabine
- Zéér gunstig EPC!
- Conform EK

Opp. cfr. EPC

P-score
A
G-score
A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch