Apartment for sale

* 210000€

2 bedrooms 81 square meters

Immoweb code : 11334306
Immoweb code : 11334306
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
81 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers in een rustige woonwijk te Merksem. Gelegen in een rustige straat, op de eerste verdieping van een klein gebouw met lage algemene onkosten (geen lift).

Indeling:

Gelijkvloers inkomhal met traphal.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. We komen binnen in de inkomhal met ingemaakte vestiairekasten en apart gastentoilet. De leefruimte met open keuken bevindt zich aan de straatkant. Door de vele ramen baadt deze ruimte in het licht.
Achteraan zijn er 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer met douche en lavabomeubel.

Bijzonderheden:

PVC ramen met dubbele beglazing. Individuele centrale verwarming op aardgas. Lage maandelijkse kosten ca €80/maand. Vrij bij akte. Nieuwe CV condensatieketel (Vaillant) (april 2024). Vloer is extra geïsoleerd met PUR. Gunstig EPC B !

Ideaal appartement om zelf te gebruiken of verder als investering te verhuren!


Van plan om vastgoed te kopen in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 03/568.68.06 of mail naar [email protected] Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Wilrijk of Antwerpen.

Get in touch