Apartment for sale

197000€

2 bedrooms 84 square meters

Immoweb code : 11335626
Immoweb code : 11335626

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 4

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Zéér gezellig appartement met 2 slaapkamers en terrasje!

Ligging: Dit appartement is zeer gunstig en centraal gelegen op de gekende Nieuwdreef. Op wandelafstand van verschillende scholen, winkels, horeca, het Runcvoortpark en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Nieuwdreef in Merksem vinden we dit charmant en gezellig appartement te koop op de vierde verdieping. We betreden dit appartement via de inkomhal. Zo komen we in de leef- en eetruimte dat geniet van veel natuurlijk lichtinval. Via de eetruimte krijgt u toegang tot het terrasje. Aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken. De keuken is o.a. voorzien van een oven, elektrische kookplaat, dampkap, ingebouwde koelkast en vaatwasser. Achteraan vinden we de twee volwaardige slaapkamers. De gerenoveerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele lavabo en aansluiting voor was en droog. Tot slot nog een gastentoilet en een private kelderberging.

Bijzonderheden:

- Volledig instapklaar
- Private kelderberging
- Toplocatie!
- Zéér gunstig EPC
- EK conform

Oppervlakte 84m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
B
G-score (gebouwscore)
A


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch