Apartment for sale

244000€

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 11343490
Immoweb code : 11343490

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers!

Ligging: Dit appartement is gunstig en rustig gelegen nabij de Minister Delbekelaan te Merksem. In de nabije omgeving van verschillende scholen, winkels, horeca, sportvoorzieningen, het Sportpaleis en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en de autostrade.

Omschrijving: Aan de Gasthuishoevestraat in Merksem vinden we dit prachtig appartement te koop op de tweede verdieping. We betreden dit appartement via inkomhal. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet. Vooraan vinden we de zéér lichtrijke leef- en eetruimte met half-open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Achteraan vinden we 2 volwaardige slaapkamers. Verder nog de badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en aansluiting voor was en droog.

Bijzonderheden

- Volledig gerenoveerd appartement
- Zéér gunstig EPC
- Gunstige locatie
- EK conform
- Het asbest dat werd gevonden, is ook reeds verwijderd!

Oppervlakte 98m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
A
G-score (gebouwscore)
A

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING v

Get in touch