Apartment for sale

265000€

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 11370456
Immoweb code : 11370456

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
Floor : 3

Description

Twee slaapkamer appartement op toplocatie in hartje Middelk…

Welkom in dit zeer ruime appartement, gelegen op een toplocatie aan de Leopoldlaan 14 te Middelkerke, op slechts een steenworp afstand van het bruisende casino en de betoverende zee. Met bijna 100m² aan leefruimte in een goed onderhouden residentie, biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfort, stijl en gemak.

Stap binnen en ontdek de ruimtelijkheid van dit prachtige appartement, met twee volwaardige slaapkamers die ideaal zijn voor gezinsleven of gastenverblijf. De recent gerenoveerde badkamer straalt moderniteit uit, terwijl de keuken is uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Daarnaast biedt dit appartement tal van opslagmogelijkheden, waardoor je al je spullen gemakkelijk kunt organiseren en opbergen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele vakantiewoning, een investering in verhuurbaar onroerend goed, of een permanent verblijf aan de kust, dit appartement voldoet aan al jouw wensen en verwachtingen.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van het beste dat Middelkerke te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en maak van dit ruime appartement jouw eigen stukje paradijs aan zee! ????? #Leopoldlaan14 #MiddelkerkeAppartement #KustLeven

Troeven
* Instapklaar
* Zeer ruim
* Uiterst commerciële en centrale ligging
* Twee volwaardige slaapkamers


1) Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
2) Beschermd erfgoed:neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4)

Get in touch