Apartment for sale

259000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11260932
Immoweb code : 11260932

Overview

2 bedrooms
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement is gunstig gelegen in Mol-Ginderbuiten, op fietsafstand van lokale winkels en het centrum van Mol, en op wandelafstand van de bossen van de Galbergen. Vlotte verbinding naar de Zuiderring en omliggende gehuchten en gemeenten.

Via de gemeenschappelijke inkomhal, kom je in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, een eethoek en een open keuken. Dankzij de vele ramen geniet je hier aangenaam veel lichtinval en ruimtegevoel. De keuken is voorzien van een koelkast, heteluchtoven, keramische kookplaat, afsuigkap, vaatwasser, dubbele wastafel en voldoende kastruimte. Onder de trap naar boven is er nog een ruimte om bv een bureau te installeren.

De nachthal geeft uit op de eerste slaapkamer, welke momenteel ingericht is als bureau, een gastentoilet, een berging/wasplaats en een volledig betegelde badkamer met ligbad, douchecel en wastafel in meubel met extra kastruimte. De laatste deur geeft uit op het ruime overdekte terras welk voorzien is van een buitenkeuken. U geniet hier voldoende privacy en een mooie zonoriëntatie.

Op de verdieping bevindt zich de masterbedroom met plafond open tot in de nok. Dankzij de inbouwkasten geniet u hier ook extra opbergruimte. Recentelijk werd er een nieuw Velux raam gestoken.

Achteraan het perceel is er een bergplaats en een carport. Een extra parkeerplaats is voorzien voor het gebouw.

Ben je op zoek naar een goed gelegen en ruim ingedeeld appartement met een mooi terras? Dan is dit ongetwijfeld een bezoekje w

Get in touch