Apartment for sale

379000€

2 bedrooms 104 square meters

Immoweb code : 11076590
Immoweb code : 11076590

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
104 square meters livable space
Floor : 503

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Centraal gelegen in de Antwerpsestraat te Mortsel. Diverse winkels, verschillende toegangswegen en het openbaar vervoer zijn vlakbij.
Het appartement bevindt zich aan de achterkant, de rustige kant, van het gebouw. met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin.
In de gemeenschappelijke inkom nemen we de lift naar de vijfde verdieping. Via een veiligheidsdeur betreden we de inkomhal met een gastentoilet en een wandkapstok. Door de glazen verbindingsdeur vangen we al een glimp op van het salon. Bij het binnenkomen van het salon valt direct het vele natuurlijke licht op. Dit geldt voor het ganse appartement. Aan het salon/living bevindt zich het eerste zuid-west terras met een prachtig uitzicht.
De open keuken is voorzien van de nodige toestellen en een grote bergruimte met schabben. Er zijn twee slaapkamers (18 en 11m2).
De grote slaapkamer is voorzien van een dressing en het tweede terras. In de nachtgang bevindt zich ook de tweede ruime bergruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een badkamermeubel met dubbele ingemaakte lavabo en een spiegelkast. Achter een deur is er nog een bergruimte waar we de verwarmingsketel en de ventilatie-installatie terug vinden.
In de kelder is er een gemeenschappelijke fietsenberging en een privé berging.
De overdekte parking is bij aan te kopen voor € 20.000.
Alle attesten en keuringen zijn in orde.
Zeer laag in energieverbruik dankzij de ideale zuid-west ligging!

Get in touch