Apartment for sale

269000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11086079
Immoweb code : 11086079

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uit de hand te koop!
Het appartement is gelegen op de 3e en hoogste verdieping. Hierdoor geniet u van rust, veel lichtinval en een open zicht.
In de hal vindt u een apart toilet. De badkamer werd voorzien van een ligbad en dubbel badkamermeubel met spiegelkast. Vooraan bevindt zich een grote en een kleine slaapkamer die ook dienst kan doen als bureel of dressing. De gezellige leefruimte achteraan is lichtrijk dankzij de grote ramen. Alle aansluitingen voor internet/TV/… zijn voorzien. Het Terras is zuid-oost georienteerd. Centraal in het appartement vindt u de moderne open keuken met zitplaatsen aan het eiland. Deze beschikt over een dubbele spoelbak, koelkast, vriezer, kookplaat, dampkap, oven, vaatwasser en voldoende kastruimte. Een extra troef is de praktische berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast. Het volledige appartement werd recent geschilderd. In de kelder beschikt u over een ruime private berging, gemeenschappelijke afgesloten fietsenstaling en autostaanplaats. (verplicht mee aan te kopen €24.000)
Het appartement is centraal gelegen, op wandelafstand van winkels, restaurants en scholen. Er is vlot vervoer met tram 7 en 15 naar de stad, 4 treinstations, fietsostrades en invalswegen naar Brussel, Mechelen,...

Wilt u dit appartement zelf ontdekken?
Neem dan contact op via [email protected] of 0472274313
Geen immo aub.

Get in touch