Apartment for sale

399000€

3 bedrooms 136 square meters

Immoweb code : 11190534
Immoweb code : 11190534

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
136 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig gelijkvloers appartement (136m²) voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers, prachtig aangelegde tuin en twee autostaanplaatsen (verplicht bij aan te kopen t.w.v €50.000) op toplocatie te Mortsel!

Omschrijving: U betreedt het appartement via de riante inkomhal met vestiairekast en gastentoilet die uitgeeft op de ruime, lichtrijke leefruimte. De leefruimte biedt toegang tot de volledig geïnstalleerde keuken met zeer ruime berging, waar ook aansluiting is voor wasmachine en droogkast. De leefruimte geeft u een zicht op de prachtig aangelegde tuin met zonnig terras. Via de nachthal met gastentoilet bereiken we de prachtige masterbedroom met aparte badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en toilet. Voorts zijn er nog twee gastenkamers die kunnen dienen als kinderkamer/bureau of extra kamer en een extra badkamer met douche en wastafel. Via de lift bereiken we het ondergrondse gedeelte met kelderberging en twee autostaanplaatsen, deze zijn verplicht bij aan te kopen t.w.v.€ 25.000 per staanplaats.


Kortom: Prachtig gelijkvloers appartement (136m²) voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers, prachtig aangelegde tuin en twee autostaanplaatsen (verplicht bij aan te kopen t.w.v €25.000 per staanplaats) op toplocatie te Mortsel!


Bijzonderheden:
- ruim appartement
- gunstig EPC
- prachtig aangelegde tuin
- dubbele beglazing met aluminium profielen
- geïsoleerd dak

EPC: 271

Get in touch