Apartment for sale

235000€

2 bedrooms 121 square meters

Immoweb code : 11337106
Immoweb code : 11337106

Overview

2 bedrooms
121 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim appartement (121m²) met twee slaapkamers en terras op toplocatie te Mortsel!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel centraal maar tevens rustig, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, badkamer, leefruimte, keuken, masterbedroom, terras, gastenkamer en kelderberging.

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal die toegang geeft tot de ruime en lichtrijke leefruimte. De deels-geïnstalleerde keuken biedt tal van mogelijkheden. Het slaapgedeelte van het appartement is voorzien van een ruime masterbedroom met toegang tot het terras en een zeer ruime gastenkamer met authentieke elementen. De badkamer is voorzien van een ligbad, wasmeubel en toilet. Het appartement beschikt alsook over een kelderberging. Het appartement dient opgefrist te worden maar biedt tal van mogelijkheden door haar ruimte en centrale ligging. Ideaal voor starters of als investering!

Kortom: Ruim appartement (121m²) biedt tal van mogelijkheden voor starters of als investering!

Bijzonderheden:
- toplocatie
- opbrengsteigendom
- dubbele beglazing
- kelderberging

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC 199 kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch