Apartment for sale

249000€

2 bedrooms 67 square meters

Immoweb code : 11229550
Immoweb code : 11229550

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
67 square meters livable space
Floor : 2
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij dit prachtig gerenoveerde appartement in het hart van Oostende op de Steensedijk, waar klasse en comfort samenkomen voor een unieke leefervaring! Dit appartement werd met liefde gerenoveerd en zoekt nu iemand die er met liefde wil wonen. Het appartement is gelegen op de 2de verdieping.

Dit schitterende appartement, met zijn high-end afwerking, biedt niet alleen een stijlvolle woonruimte, maar ook een prachtige keuken bestaat uit alle hoogwaardige toestellen om uzelf om te toveren in een ware chef kok (verdere beschrijving onderaan).

Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers die beiden plaats bieden voor een dubbel bed. Waarbij de ene slaapkamer extra is voorzien van ingemaakte kasten. Hierdoor is er voldoende opbergruimte voor al uw bezittingen, waardoor u kunt genieten van een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

De badkamer is een oase van rust, met een ruime inloopdouche, een elegante wastafel en een toilet, allemaal met hoogwaardige afwerkingen die een gevoel van verfijning toevoegen aan de ruimte.

Geen lift in het gebouw aanwezig, maar dat zorgt ervoor dat de gemeenschappelijke kosten tot een minimum worden beperkt, waardoor u niet alleen kunt genieten van stijlvol wonen, maar ook van financiële efficiëntie.

Centrale verwarming voor de 4 wooneenheden in gebouw: Viessmann condenserende ketel op aardgas. Het appartement is voorzien van tussentellers.
Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig op de gelijkvoer (2 fietsen)

Of u nu op zoek bent naar…

Get in touch