Apartment for sale

169000€

1 bedroom 61 square meters

Immoweb code : 11245387
Immoweb code : 11245387

Overview

1 bedroom
1 bathroom
61 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De residentie Golden Sand is een flatgebouw, bestaande uit: een hoofdgebouw hoek vormend met de Zeedijk (met gelijkvloers + 7 verdiepingen) + een aanpalende gebouw a/d Marie-Joséstraat met gelijkvloers en 2 verdiepingen. De gebouwen werden stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1980, op een perceel grond van 1.007 m². Fietsenbergplaats voorzien. Buitenschrijnwerk in dark red Meranti + dubbele beglazing. De daken zijn geïsoleerd en gerenoveerd.

Het gelijkvloers-appartement nr. “010” in het bijgebouw aan de Marie-Joséstraat nr. 9, en begrijpende:



Het appartement is zuid-oost gericht en werd 5 jaar geleden gerenoveerd. De elektrische installatie voldoet aan het AREI. De keuken en de badkamer werden vernieuwd. Alle vertrekken zijn voorzien van keramische tegelvloeren. Louverdrape in de woon- en slaapkamer. Voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, individuele verwarming . Bruikbare vloeroppervlakte: 61 m². Beschermd volume: 180 m³. Het meubilair is zo goed als nieuw en kan eventueel worden overgenomen.

Gelegen aan de westelijke rand van de Stad à Zee, op amper een boogscheut van strand & zee, en nabij de ongerepte duinen en van het Provinciaal Domein van Walraversijde. Goede en regelmatige bus- en tramverbinding.


Get in touch