Apartment for sale

360000€

2 bedrooms 83 square meters

Immoweb code : 11327588
Immoweb code : 11327588

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
83 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
DUINEN EN ZEE VORMEN UW TUIN
Heerlijk rustig en groen wonen vlakbij duinen en zee in Mariakerke, op een zucht van het bruisende stadsleven van Oostende. Word elke ochtend wakker met de gezonde zeelucht en ga wandelen op het strand wanneer u maar wil. Alles bevindt zich net om de hoek: supermarkt, buurtwinkels, kapper, scholen, restaurantjes en zelfs een fitnessclub. De connectie met de omgeving staat centraal in dit project. De eenheid met de natuur wordt doorgetrokken in de architectuur en de afwerking die het strand-en duinengevoel weerspiegelt.
STIJLVOLLE ARCHITECTUUR, TIJDLOZE KLASSE
Opgaan in één geheel in de omliggende natuur: de tijdloze vormgeving wordt gebracht in een witte gevel en strakke structuur met stijlvolle bronzen accenten. Het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen staat garant voor een exclusief wooncomfort aan zee. Grote glaspartijen brengen buiten naar binnen en mooie, ruime leefterrassen zorgen ervoor dat u geniet van veel lichtinval en een onovertroffen ruimtegevoel, ook de plafond hoogte van 2.90m draagt hiertoe bij.
LUXE AFWERKING
Er wordt gekozen voor een absolute topafwerking met parketvloeren, strakke keuken (nog keuzemogelijkheden), aluminium ramen met superisolerend glas, individuele hoogrendementsketel.

Get in touch