Apartment for sale

215000€

1 bedroom 70 square meters

Immoweb code : 11364668
Immoweb code : 11364668

Overview

1 bedroom
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 2

Description

Modern appartement met ruime slaapkamer en twee terrassen i…

Welkom in dit eigentijdse en uitstekend onderhouden appartement gelegen aan de Nieuwpoortsesteenweg 202 te Oostende. Gebouwd in 2011 en voorzien van een energiezuinigheid die wordt bevestigd door een EPC-label A, biedt dit appartement een perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit.

Binnenkomend in dit lichte en luchtige appartement word je begroet door een ruime woonkamer, naadloos verbonden met de open keuken, wat de ideale setting creëert voor zowel ontspanning als entertainment. De moderne afwerking straalt een gevoel van luxe uit, terwijl de praktische indeling zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

De keuken is voorzien van hoogwaardige toestellen en biedt alle nodige faciliteiten voor culinaire hoogstandjes. Een eethoek naast de keuken biedt een gezellige plek om te genieten van maaltijden met familie en vrienden.

De slaapkamer is royaal van formaat en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en kasten. Met toegang tot niet één, maar twee terrassen, is er altijd een plek om te genieten van de frisse zeelucht of te genieten van een rustig moment in de buitenlucht.

De praktische badkamer is smaakvol ontworpen en beschikt over moderne voorzieningen, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen na een lange dag.

Gelegen op een gunstige locatie, dicht bij voorzieningen, winkels en het bruisende stadsleven van Oostende, biedt dit appartement het beste van beide werelden: een oase van rust en toch alle gemakken binnen handbereik.

Get in touch