Apartment for sale

279000€

2 bedrooms 82 square meters

Immoweb code : 11374584
Immoweb code : 11374584

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
82 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ontdek uw volgende thuis in dit charmante appartement gelegen op de 2de verdieping. Met een ruime woonoppervlakte van 82m², biedt dit appartement comfort en stijl voor eigentijds wonen. Het is voorzien van twee sfeervolle slaapkamers die rust en privacy bieden. De moderne badkamer nodigt uit tot ontspannen momenten.
De open woonkamer, verlicht door natuurlijk daglicht dat binnenstroomt via de grote ramen, vormt het perfecte decor voor gezellige avonden of om gasten te entertainen. De prachtige parketvloeren dragen bij aan de warme en uitnodigende sfeer. De stijlvolle keuken van Diapal is uitgerust met hedendaagse voorzieningen en afgewerkt met een elegante toets, handig zijn de 2 bijhorende bergingen.
Een van de slaapkamers biedt directe toegang tot een balkon, waar u kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht over de omgeving. In deze masterbedroom is ook een bureauhoek en dressing voorzien. De tweede kleinere slaapkamer is een ideale kinderkamer. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel en toilet.

U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerruimte; dit appartement beschikt over een persoonlijke garage, waardoor parkeren en opbergen uiterst gemakkelijk is.
Dit appartement is gelegen in een vriendelijke en toegankelijke buurt, wacht op iemand die het op waarde schat. Bent u die persoon? Neem dan nu uw kans en maak van dit appartement uw nieuwe thuis.
De verwarming is voorzien v

Get in touch