Apartment for sale

2 bedrooms 93 square meters

Immoweb code : 7919497
Immoweb code : 7919497

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
93 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
¨Jan Wittoen§ een gloednieuw project op toplocatie te Oostkamp kenmerkt zich door z’n frisse architectuur met grote glaspartijen die de appartementen een klare woonbeleving geven. Kwalitatieve materialen, een energiezuinig karakter, de nieuwste technologieën en een goede oriëntatie staan garant voor een zorgeloze investering.

De ligging, langs het begin van de Brugsestraat, zorgt ervoor dat u op wandelafstand bent van bakker & beenhouwer, verschillende kleinhandelszaken en diensten, openbaar vervoer, ontspanning en zo veel meer! In de onmiddellijke omgeving vinden we gezellige fietspaden, aansluiting met verschillende verbindingswegen waaronder E40 / E403, de baan naar Brugge, etc.

¨Jan Wittoen§ zal plaats bieden aan vijf appartementen, verschillende garages & carports en een gemeenschappelijke fietsenberging. Alle appartementen zijn uitermate geschikt voor eigen bewoning of verhuur. De appartementen zullen beschikken over 1 à 2 slaapkamers en hebben een terras op de voor- en achterzijde van het gebouw (m.u.z. van het gelijkvloers appartement die enkel achteraan een terras heeft). Een garage of carport kan optioneel aangekocht worden.

EPB bij oplevering. Prijzen zijn exclusief kosten & BTW.

Appartement 1-01 geniet van volgende indeling:
Inkomhal, gastentoilet, luchtige living met eet- & zithoek en terras aansluitend, open ingerichte keuken, berging, 2 slaapkamers waarvan één met terras, badkamer.

Oppervlakte appartement: ca. 83,60 m

This property is part of a project

Get in touch