Apartment for sale

349500€

2 bedrooms 142 square meters

Immoweb code : 10815018
Immoweb code : 10815018

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
142 square meters livable space
Floor : 1

Description

ONDER COMPROMIS: Nieuw, ruim duplex appartement van 142m²

Sorry, there is no English translation. Luxe vernieuwbouwde duplex appartement met groot terras en garagebox in het hartje van Opwijk te koop.
Verlaagde registratiebelasting van toepassing.

Ontdek dit unieke en zeer ruime duplex appartement gelegen in een klein, exclusief gebouw.
Met hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen is dit de perfecte plek voor wie op zoek is naar comfortabel en stijlvol wonen.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping word je via de inkomhal met gastentoilet verwelkomd in een prachtige living van maar liefst 40m², met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten.
Deze ruime en lichte woonkamer biedt voldoende plaats voor gezellige momenten met familie en vrienden.
Op dit verdiep bevindt zich tevens de eerste slaapkamer (7,5m²), die voor de telewerker eveneens kan dienen als lichtrijke bureau-ruimte.

De naastliggende, volledig uitgeruste keuken is een droom voor elke kook-liefhebber. Voorzien van de nieuwste apparatuur en hoogwaardige materialen, is het de ideale plek om culinaire hoogstandjes te bereiden.

Het grote terras, grenzend aan de living, biedt een aangename buitenruimte waar je kunt genieten van frisse lucht en ontspanning. Hier kun je heerlijke zomeravonden doorbrengen en genieten van het uitzicht op de levendige omgeving.

Op de bovenste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers van elk liefst 20m². Hier kan u profiteren van een vredige en comfortabele nachtrust a

Get in touch