Apartment for sale

225000€

2 bedrooms 84 square meters

Immoweb code : 11302734
Immoweb code : 11302734

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Appartement met twee slaapkamers en garagebox

Locatie:
Dit appartement op de tweede verdieping is gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Turnhout en Ravels, op een boogscheut van de ring van Turnhout en nabij verschillende winkels, eetgelegenheden en het openbaar vervoer.

We betreden dit appartement op de tweede verdieping met de lift of de trap. Via de deur komt u terecht in de inkomhal met apart gastentoilet, die toegang verleent tot de leefruimte. De leefruimte op tegels is opgedeeld in een zithoek en eethoek. Aanpalend bevindt zich de keuken met toegang tot een terras. De keuken op tegels is voorzien van voldoende kastruimte, koelkast, elektrisch vuur, dubbele spoelbak en vaatwasser.

Verder treffen we de nachthal die de berging, twee slaapkamers en badkamer met elkaar verbindt. In de berging bevindt zich de aansluiting voor het wasmachine en droogkast. De badkamer is betegeld en voorzien van een douche-in-bad, wastafel en een toilet. De twee slaapkamers op vinyl variëren elk in oppervlakte. Eén slaapkamer geeft toegang tot het terras aan de achterzijde van het appartement.


Kortom: een leuk en ruim appartement voor starters of als investering!

Bijzonderheden:
- CV op aardgas
- Lift
- Verhuurd
- Gunstig EPC: B
- Elektriciteit conform!
* Vermelde oppervlakten en afmetingen zijn indicatief!
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in

Get in touch