Apartment for sale

292000€

2 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 10695908
Immoweb code : 10695908

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment For Sale

TOPPER - Deze parel ademt sfeer en heeft ruimte troef. Dankzij de inplanting op de tweede lijn met ZICHT OP HET GROEN heb je totaal geen idee dat je hier in het volle centrum van Oudenaarde vertoeft. Wil je dus genieten van de rust, na een dag of nacht in de bruisende stad, dan is dit een perfecte uitvalsbasis.
Het appartement zelf is als volgt ingedeeld: Riante inkom, gastentoilet, praktische berging en wasplaats, ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. De grote leefruimte van maar liefst 50m², met aansluitend open ingerichte keuken (14m²), heeft dankzij de authentieke elementen en parket een heel warme uitstraling. Het ruimtegevoel wordt tevens doorgetrokken naar de slaapkamers of bureau's die allebei om en bij de 30m² bedragen en de mogelijkheid geven tot het maken van een extra kamer. Het appartement is voorzien van CV op aardgas en heeft een EPC van 211. Het appartement geeft toegang naar verschillende terrasjes op wandelafstand, zijnde de Markt van Oudenaarde ;-)
Ook voor bedrijven, zelfstandigen of wie een zaak wil uitbaten kan deze eigendom interessant zijn dankzij zijn ligging. Er is grenzend aan de inkom een etalageruimte voorzien.

Get in touch