Apartment for sale

305000€

1 bedroom 172 square meters

Immoweb code : 11299142
Immoweb code : 11299142

Overview

1 bedroom
1 bathroom
172 square meters livable space
Floor : 0

Description

Investment property

Sorry, there is no English translation. Deze unieke opbrengsteigendom biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid in het charmante Pulderbos. Het pand omvat twee afzonderlijke entiteiten die een aantrekkelijk rendement beloven.

De eerste entiteit betreft een commerciële ruimte die momenteel wordt gebruikt als handelszaak (verhuurd). Deze ruimte is ideaal gelegen in het hart van Pulderbos en biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige locatie. Met grote etalages en een uitnodigende façade is de handelszaak perfect geschikt voor diverse activiteiten.

De tweede entiteit is een studio die nog volledig naar eigen smaak kan worden ingericht. Deze studio biedt een flexibele ruimte die ideaal is voor bewoning of als extra verhuureenheid. Met aandacht voor modern comfort en praktische indeling, kan de nieuwe eigenaar deze studio personaliseren om aan de specifieke behoeften te voldoen.

Wat duurzaamheid betreft, is de eigendom voorzien van zonnepanelen, waardoor het energielabel een indrukwekkende A-score heeft behaald. Dit niet alleen verlaagt de ecologische voetafdruk, maar draagt ook bij aan lagere energiekosten en een aantrekkelijke investering op lange termijn.

Mis deze unieke kans niet en ontdek de mogelijkheden van Dorp 36A in Pulderbos. Neem contact op voor meer informatie over de huurcontracten of om een bezichtiging te regelen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een

Get in touch