Apartment for sale

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 10261023
Immoweb code : 10261023

Overview

2 bedrooms
80 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op een gunstige en rustige locatie te Puurs-Sint-Amands, vinden we dit gelijkvloers appartement met tuin en parkeerplaats! Het betreft een nieuwbouw van 2021 met alle nodige voorzieningen en mooie indeling in een kleinschalig gebouw. Bent u opzoek naar een comfortabel en volledig instapklaar appartement, dan is dit eigendom uw bezoek zeker waard!

Indeling:
Bij het betreden van het appartement komen we in de brede inkomhal, waar voldoende plaats voorzien is voor een vestiairekast. Lopen we door dan vinden we aan de rechterzijde 2 volwaardige en aangename slaapkamers van 11m² en 8,5m². Aan de linkerzijde is er de badkamer met inloopdouche en lavabo. De witte Hansgrohe kranen zorgen voor een mooie hedendaagse look. Naast de badkamer bevindt zich het apart toilet met handenwasser. Lopen we door dan komen we in de ruime woonkamer, waar de grote raampartijen voor veel natuurlijk lichtinval zorgen. De open keuken is voorzien van alle comfort (vitrokeramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasser, en koelkast met diepvriesvak) en voldoende bergruimte. Aansluitend is er een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via het schuifraam is er toegang tot de aangelegde tuin met zuidoriëntatie van 45m², waar het zalig zitten is!

Verder hoort er bij dit appartement een privatieve autostaanplaats, gelegen voor het gebouw. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

EPC: 71 kWh/m²

Get in touch