Apartment for sale

1 bedroom 68 square meters

Immoweb code : 9642307
Immoweb code : 9642307

Overview

1 bedroom
1 bathroom
68 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met 1 slaapkamer en groen uitzicht? Lees hier dan zeker even verder!

Het uitzicht over parkdomein Hof ter Zielbeek, de uitstekende EPC-score (110kWh/m²jaar) en de uitgebreide voorzieningen in de gemeenschappelijke delen zijn slechts enkele troeven van dit appartement.

Het appartement maakt deel uit van residentie "Hof ter Zielbeek". Het biedt een mix aan van gewone appartementen en assistentiewoningen in een groene omgeving.

Indeling:
- GLV: je komt de residentie binnen langs de hoofdingang met uitgebreide gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een biljartkamer en gemeenschappelijke tuin. Dit staat volledig los vaneen ruim privatief terras bij het appartement.
- 2deV: het appartement zelf bevindt zich op de 2de verdieping en is bereikbaar met de lift. Langs de ruime inkomhal (7m²) met meer dan voldoende ruimte voor vestiaire, kom je bij de lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken (samen 26m²). Het terras (8m²) is bereikbaar via het schuifraam en kijkt uit over het achterliggende parkdomein. De slaapkamer van maar liefst 14m² heeft een ensuite badkamer (8m²) met inloopdouche, lavabo en toilet. Tenslotte is er nog de berging (3m²) met aansluiting voor wasmachine.

Interesse? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Get in touch