Apartment for sale

3 bedrooms 201 square meters

Immoweb code : 9869278
Immoweb code : 9869278

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
201 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nieuwbouw luxueus VILLA-APPARTEMENT van 201m²

Residentie Marktplein, duurzaam en uiterst comfortabel wonen in het centrum van Ravels

De charme van een klein dorp dat groot genoeg is om in alle wooncomfort te voorzien. Scholen, winkels, banken en andere diensten vind je er op wandelafstand.

Daarnaast hebben we ook alle kwaliteiten wanneer het gaat om mobiliteit. Met het openbaar vervoer bent u op een kwartier in het centrum van Turnhout. Om te gaan shoppen, een gezellig terrasje of een filmavond is Turnhout een fantastische bestemming.

Ook bent u bovendien in geen tijd op de E34 en op die manier snel in de rest van het land of in Nederland. Daarnaast is Ravels een landelijke gemeente met nog veel open ruimte en uitgestrekte bosgeb

Deze nieuwbouwrealisatie laat zich vooral typeren door de speelse afwisseling tussen de verschillende gebouwen, u profiteert niet enkel van de ruime appartementen maar ook van de duurzaamheid waardoor u optimaal kan genieten van energiezuinige appartementen.

Op de gelijkvloerse verdieping zijn reeds enkele winkels gevestigd zoals een nagelstudio, groentewinkel en een beenhouwerij om uw wooncomfort compleet te maken!

Dit appartement op de 1ste verdieping van ca. 201m² met terras van ca. 9m² heeft naast 3 ruime slaapkamers ook 2 volledig uitgeruste badkamers, apart gastentoilet en een grote berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Aanpalend aan de open keuken ligt de lichte eetkamer d

Get in touch