Apartment for sale

* 439000€

2 bedrooms 118 square meters

Immoweb code : 11378765
Immoweb code : 11378765
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
118 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Binnenkort verrijst het nieuwe project "Bon Maison" op een prominente plek in Rijkevorsel. Aan de kruising van de Hoogstraatsesteenweg en de Sint-Luciestraat worden 10 eigentijdse BEN-appartementen ontwikkeld, allemaal op wandelafstand van de diverse voorzieningen in het centrum van Rijkevorsel.

Dit ruime appartement op de tweede verdieping met een oppervlakte van 118 m² biedt 2 slaapkamers , evenals 2 terrassen .

Indeling: een inkomhal, gastentoilet, 2 slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer en een handige berging. De woonkamer met open keuken geeft toegang tot twee terrassen van respectievelijk 16 m² en 14 m², waar u kunt genieten van zowel de ochtend- als avondzon.Parkeren is voorzien ondergronds , waarbij de aankoop van een parkeerplaats met berging verplicht is. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats aan te schaffen. Tevens is er de optie voor een fietsenstalling met elektra voor het laden van elektrische fietsen.

Qua afwerking en technologieën wordt er bij "Bon Maison" gekozen voor een toekomstgerichte aanpak. Denk aan vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en ventilatie met warmteterugwinning. Deze appartementen voldoen aan de BEN-norm, wat staat voor bijna energieneutraal . Dit resulteert in lagere energiekosten, met een maximaal E-peil van E20 .

Heeft "Bon Maison" uw interesse gewekt? We plannen graag een vrijblijvende afspraak met u in om het projec

Get in touch