Apartment for sale

556000€

3 bedrooms 183 square meters

Immoweb code : 10712650
Immoweb code : 10712650

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
183 square meters livable space
Floor : 3

Description

Penthouse met een oppervlakte van maar liefst 183 m² in har…

Ontdek binnenkort het moderne wonen in het hart van Roeselare! Het gloednieuwe appartementencomplex, opgetrokken met oog voor stijl en comfort, zal zeer binnenkort verrijzen op een toplocatie op wandelafstand van de bruisende Grote Markt van Roeselare.
Met zijn centrale en goed bereikbare ligging bevinden winkels, horeca, openbaar vervoer zich allen in de nabije omgeving van uw eigendom.

Met 4 prachtige appartementen, 2 luxueuze penthouses, een ruim handelsgelijkvloers, keuze tussen 1 of 2 badkamers en 8 handige garages, bieden we u de ideale leefomgeving.

Deze penthouse van 183 m² bevindt zich op de 3de verdieping en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Geniet van uw eigen buitenruimte met een terras van maar liefst 35 m² en een balkon van 4,2 m². Ervaar de luxe van directe toegang tot de penthouse met onze gebouwlift.

Het project biedt meerdere indelingen en afwerkingen om tegemoet te komen aan verschillende levensstijlen en behoeften.
Aangezien het project nog in de ontwerpfase zit, heeft u de mogelijkheid om uw penthouse volledig naar eigen wens aan te passen. Kies uw favoriete afwerkingen en materialen om uw penthouse volledig naar uw smaak aan te passen.
Bovendien is elke unit voorzien van minimaal één parkeerplaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plek voor uw wagen.

Profiteer nu van het verlaagde btw-tarief van 6% op deze units!

Wenst u meer informatie omtrent dit project? Kom gerust langs op kantoor of bel ons op voor …

Get in touch