Apartment for sale

260000€

3 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11258452
Immoweb code : 11258452

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Benedenverdieping met 3 slaapkamers, tuin/terras en mogelijkheid tot aankoop van een gagagebox te koop in centrum Schoten.

Ligging: Gelegen in de Braamstraat te Schoten (centrum-zuid), vlakbij het kasteel van Schoten.


Indeling:


Dit gelijkvloerse appartement ligt op de hoek van het gebouw en kan daardoor over extra ramen en meer lichtinval beschikken. Het is alvolgt ingedeeld: leefkamer met open keuken en bijhorende bergruimte. Badkamer en gastentoilet. 3 volwaardige slaapkamers, achterliggende koer met poortje naar het garagecomplex.


EPC: 511 kwh/m²/j (F)
Laat u echter niet afschrikken door deze score: door het vervangen van de elektrische accu-verwarming door een lucht-lucht warmtepomp (COP 4,4 / label A+, standaardmodel) bekomt met label B (158 kWh/m²/j).
U kan hierdoor mogelijk genieten van een "Renovatiekrediet met rentesubsidie (bij energierenovatie na aankoop)" of "Mijn VerbouwLening".


Maandelijkse provisie: €69,43


Bijzonderheden:

- HR beglazing in houten kaders.
- Garagebox, achterliggend, kan bijgekocht worden. VP: €25.000.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief.
P-score: A, G-score: A
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Get in touch