Apartment for sale

378000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 11258941
Immoweb code : 11258941

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
Floor : 0

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. In een kleinschalige residentie ( bouwjaar 2012) gelegen op wandelafstand van het centrum en vlakbij Schoten Vaart bieden wij u dit hedendaags souterrain - appartement met bijhorend een overdekte, dubbele autostaanplaats.
Het appartement beschikt over een privé- ingang: Via een trap komt men binnen in het souterrain appartement met een aanzienlijk bewoonbare oppervlakte van ca. 130m².
Grote raampartijen in dit HOB - appartement zorgen voor heel wat lichtinval en instant contact met de privatieve tuin van ca. 60m² met bijhorend een deels overdekt terras van ca. 16m². Binnen loopt hier naadloos over naar buiten.
De luchtige leefruimte is voorzien van parketvloer met aansluitend de ingerichte keuken die doorgang verleent naar enerzijds een berging, anderzijds een bureauhoek onder de trap.
Via een smeedijzeren glazen deur komt men in de nachthal met aparte ingang die doorgang verleent naar de gemeenschappelijke hal en de parkeerplaatsen.
Alle 3 slaapkamers kijken uit op de tuin. De badkamer is voorzien van alle comfort. Tevens een extra berging en apart toilet.
Dit uniek appartement op een uitstekende locatie is zeker het bezoeken waard: Kom dus zeker niet TE LAET!

Get in touch