Apartment for sale

278000€

2 bedrooms 66 square meters

Immoweb code : 11344836
Immoweb code : 11344836

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
66 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek het zonnige en ruime terras van dit gezellige appartement, gelegen in een rustige straat in het groene Schoten binnen een kleinschalig appartementsgebouw en dit vlakbij de Villerslei, in de gegeerde wijk Donk. Hier vind je de perfecte combinatie van comfortabel wonen en genieten van de buitenlucht.

Stap binnen in de lichte woonkamer, waar de schuifdeur een prachtig uitzicht biedt op het zuidwest gerichte terras. Dit terras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon, of het nu is voor een ontspannen ontbijt, een gezellige barbecue met vrienden, of gewoon om tot rust te komen na een lange dag.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan
één met een ruime ingemaakte kast. De moderne badkamer en het aparte toilet bieden extra gemak en privacy.

Gebouwd in 2004 en goed onderhouden, biedt dit appartement een oase van rust te midden van de drukte van het dagelijks leven. Achteraan de appartementsblok bevindt zich de ruime garagebox met aansluiting elektriciteit en water. Eind 2022 werd een nieuwe condensatieketel Vaillant geplaatst. In 2023 werd ook een nieuwe vaatwasmachine, een combi-oven en dampkap geplaatst.

Mis deze kans niet om te genieten van het comfort van wonen in Schoten met een ruim en zonnig terras als jouw eigen buitenparadijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Get in touch