Apartment for sale

310000€

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 11315792
Immoweb code : 11315792

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement bevindt zich in een sfeervolle en rustige straat in het hart van Sint-Amandsberg. Gelegen op de tweede, tevens bovenste verdieping van een kleinschalig gebouw, biedt dit appartement een bewoonbare oppervlakte van 86m². Na een opfrisbeurt in 2015, straalt het een eigentijdse charme uit.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd in de ruime inkomhal. Deze hal biedt toegang tot de gezellige leefruimte, die op zijn beurt verbonden is met de keuken. Vanuit de keuken leidt een klein balkon naar buiten.

Verder biedt de inkomhal toegang tot de badkamer, uitgerust met een lavabo, ligbad en toilet. Via de hal heeft u ook toegang tot de twee comfortabele slaapkamers, beide 13,4m² . één van de slaapkamers heeft bovendien het voordeel van een klein terras, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving.
Dit appartement wordt compleet gemaakt door een ruime garagebox, wat zorgt voor handige parkeermogelijkheden en of opbergmogelijkheden.
Momenteel is het appartement verhuurd aan een huurprijs van 850 euro per maand, wat het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid maakt.

Enkele troeven van dit appartement zijn de rustige locatie, lage gemeenschappelijke kosten en het energieprestatiecertificaat label B, wat wijst op een energiezuinige woning.

Dit charmante twee slaapkamer appartement met garagebox biedt niet alleen comfortabel wonen, maar ook een ideale investeringskans in een gewilde buurt van Sint-Amandsberg.

Get in touch