Apartment for sale

385000€

3 bedrooms 173 square meters

Immoweb code : 10931227
Immoweb code : 10931227

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
173 square meters livable space
Floor : 20

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit exclusief appartement op de 20ste verdieping moet je gezien hebben! Het zal je verbazen door haar degelijkheid, praktische indeling, aangename lichtinval en materiaalkeuze. Het betreft de grootte van 2 appartementen en heeft hierdoor een bew. opp. van maar liefst 173m² + omliggend terras van 93m². Het uitzicht over Brussel is er fenomenaal! De Z-O oriëntatie is bovendien een extra troef.

In het gebouw zijn 2 liften die je tot je eigen verdieping brengen, wat deze eigendom bijzonder aantrekkelijk maakt. Bovendien is deze residentie goed gelegen met winkels, scholen en andere faciliteiten in de buurt.

Indeling: inkomhal, leefruimte (64m²) met salon en eetplaats, halfopen geïnstalleerde keuken, wasplaats, 3 slaapkamers, 2 aparte toiletten, badkamer en aparte douchekamer.

De afwerking gebeurde met duurzame materialen en het behoud van een huiselijke sfeer. Bovendien werd het appartement steeds goed onderhouden.

Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de kelder van het gebouw, met directe toegang tot de lift. Vlotte parkeermogelijkheid bij de residentie.

Om het plaatje volledig te maken beschikt deze eigendom ook over een privaat keldertje, een gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnislokaal.

Kom jij deze parel ontdekken?
Voor alle inlichtingen of een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch