Apartment for sale

349000€

2 bedrooms 94 square meters

Immoweb code : 11403580
Immoweb code : 11403580

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
94 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit ruime appartement biedt een oase van rust te midden van het bruisende centrum van Sint-Niklaas. Geniet van het adembenemende uitzicht op de historische Grote Markt terwijl u ontspant op uw eigen zonneterras.

Met twee smaakvolle slaapkamers, elk voorzien van warme parket, biedt dit appartement de perfecte ruimte om tot rust te komen na een lange dag. De open keuken is uitgerust met voldoende modern apparatuur en biedt alle comfort voor uw culinaire avonturen.

Dankzij de energiezuinige eigenschappen, waaronder PVC ramen, een condensatieketel en een EPC B-certificering, kunt u genieten van een comfortabel en duurzaam woonklimaat. De aanwezigheid van een lift in het gebouw maakt het leven in dit appartement nog gemakkelijker.

Gun uzelf het beste van beide werelden: een centrale ligging in het hart van de stad en een vredig toevluchtsoord waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van dit charmante appartement in Sint-Niklaas! Ook voor de investeerders biedt deze eigendom nog een interessante opportuniteit. Bel ons voor meer informatie op het nummer: 052/46.38.03 en wie weet wordt u de nieuwe eigenaar van dit prachtig appartement!

Get in touch