Apartment for sale

359000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11405447
Immoweb code : 11405447

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een prachtige gerenoveerde (2018) loft in het centrum van Sint-Niklaas vlakbij alle nodige voorzieningen? Dan is dit beslist uw kans!

Deze prachtig loft van maar liefst 150m2 heeft het allemaal: een gunstig epc, een conforme elektriciteit en veel lichtinval. En dit zijn maar enkele sterke troeven.

We komen binnen in de centrale hal. De lichtrijke leefruimte (40m2) met open zicht en eetplaats staat in rechtstreeks contact met de keuken die is voorzien van dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, koelkast, keramische kookplaat en dampkap. Alsook heeft deze een apart terras.

Verder brengt de centrale hal ons naar de andere ruimten. De mooie badkamer met inloop douche en dubbele wastafel en inbouwkasten, een apart toilet, een aparte berging en drie grote slaapkamers waarvan één met eigen terras met open zicht.

Als kers op de taart heeft dit appartement een aparte garage (exclusief de vraagprijs), een grote aparte berging en een grote privé zolderverdieping waarvan men een groot dakterras kan maken (plannen aanwezig).

Hebt u interesse? Contacteer ons via 052 46 38 03!

Get in touch