Apartment for sale

295000€

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 11342186
Immoweb code : 11342186

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
90 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Immo Quartier stelt u exclusief dit recent en modern duplex-appartement voor te SINT-PIETERS-LEEUW in een kleine mede-eigendom (geen syndicus). Gelegen aan de rustige achterzijde van het gebouw op de 2de verdieping (geen lift), biedt dit instapklaar appartement een perfecte mix van comfort en stijl.

Omvattende : een inkomhal met vestiaire, een gastvriendelijke wc (voorzien van een handwastafel en aangesloten op regenwater), de leefruimte straalt ruimte en gezelligheid uit, een open ingerichte keuken (met dubbele gootsteen, koelkast, kookplaat, dampkap, vaatwasser en oven), een terras met mooi open uitzicht, een trap leidt naar de bovenverdieping met de nachthal, badkamer (met een 2de wc en plaats voor wasmachine en droogkast) en 2 comfortabele slaapkamers (waarvan 1 slpk met ingebouwde kasten).

Bijzonderheden : een energiezuinig EPB met een score van 103,81 kWh/m²/jaar (klasse B), een elektrische installatie die CONFORM is tot 31/05/2042 en een individuele verwarmingsketel op gas.

VCRO : in aanvraag. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Het appartement is uitstekend gelegen, dichtbij het openbaar vervoer en op wandelafstand van diverse handelszaken.

Vraagprijs : € 295.000 (incl. kelder) + € 25.000 verplichte aankoop 2 autostaanplaatsen (1 autostaanplaats in de parkeergarage en 1 autostaanplaats buiten).

Ook interessant voor investeerders! Bouwjaar volgens kadaster : 2020 (1ste bewonin

Get in touch