Apartment for sale

199000€

2 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 10972704
Immoweb code : 10972704

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit gezellig appartement kan men terugvinden langs de Kennedylaan 15 op de vierde verdieping.
Het appartement is zeer centraal gelegen op wandelafstand van de Grote Markt en de winkelstraten waardoor allerlei faciliteiten zoals openbaar vervoer, scholen, enz op een boogscheut gelegen zijn.
Bovendien heeft men eveneens een goede verbinding met de omliggende steden dankzij de N80 Expressweg welke vlakbij gelegen is.

Via de lift of de trappenhal bereiken we de vierde verdieping. We betreden het appartement via de inkomhal. Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte waar er voldoende plaats is voor het creëren van een living en eetplaats. Dankzij de grote raampartijen wordt deze ruimte ook overspoeld met natuurlijk daglicht. Aansluitend kan men de keuken terugvinden.
Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Deze laatste is voorzien van een ligbad en een badkamermeubel met lavabo.

Groot pluspunt aan het appartement is dat het eveneens voorzien is van een kelderberging, een ondergrondse en een bovengrondse parkeerplaats.

Opzoek naar een instapklaar appartement of een goede investering? Aarzel dan niet en neem contact op met ons op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Get in touch