Apartment for sale

229000€

2 bedrooms 72 square meters

Immoweb code : 11290577
Immoweb code : 11290577

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
72 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Langs de Sint-Trudostraat ter hoogte van nummer 28 vinden we dit knap energiezuinig appartement terug. Grote troef van dit appartement is ongetwijfeld de ligging! Het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan. Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.
Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Groot pluspunt is dat de elektrische installatie conform het AREI is.
Via de trap bereiken we dit appartement. De inkomhal geeft ons meteen toegang tot de lichtrijke leefruimte. We kunnen hier genieten van een open leefgedeelte. Hier is voldoende plaats voor het onderbrengen van een zithoek en eetkamer. Aangrenzend treffen we hier ook de keuken.
Verder kan men op dit verdiep de slaapkamer en de badkamer terugvinden.
Bovendien is het appartement ook voorzien van een airco.
Via een vaste trap bereikt men nog een ruime polyvalente ruimte. Deze ruimte kan eventueel als tweede slaapkamer worden ingekleed.
Bent u eerder opzoek naar een goede investering? Dit appartement leent zich ideaal voor verhuur!
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verst

Get in touch