Apartment for sale

297000€

2 bedrooms 102 square meters

Immoweb code : 11150849
Immoweb code : 11150849

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
102 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruim, lichtrijk hoekappartement op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie ‘De Rille’, in het hart van Temse. Uitstekende locatie!

Het appartement is uitstekend gelegen in het aangename en gezellige centrum van Temse, bekend om zijn ligging aan de Schelde en historisch erfgoed. Denk zo maar aan het monumentale Boelwerf erfgoed op De Zaat waar het nu mooi vertoeven is.
In de onmiddellijke nabijheid is er een aantrekkelijk aanbod van cafeetjes, restaurants, winkels en scholen. Het gemeentehuis, de bibliotheek en het zwembad VITA Scheldebad zijn net achter de hoek en op wandelafstand bereikbaar.
Een absolute troef is de perfecte bereikbaarheid met auto, trein, bus én fiets. Met de auto is het appartement vlot bereikbaar van/naar alle toegangs- en uitvalswegen van de stad. Het treinstation van Temse ligt op 10 minuten wandelen. Het is ook een ideale uitvalbasis om er te voet of met de fiets op uit te trekken en dit voor urenlang plezier.

De richtprijs voor het appartement met berging en autostaanplaats op ondergrondse verdieping bedraagt: € 297.000,00 (excl. kosten)

Graag het pand bezichtigen?
Op afspraak: 0489916657

Get in touch