Apartment for sale

* 495495€

2 bedrooms 106 square meters

Immoweb code : 11345673
Immoweb code : 11345673
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
106 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Celest, een uniek en kleinschalig nieuwbouwproject, geeft in het hart van Tessenderlo vorm aan tien luxe appartementen en twee exclusieve penthouses, die afgewerkt zijn volgens de hoogste standaarden op gebied van esthetiek, comfort en energieverbruik.

In Celest vind je ruime, lichtrijke wooneenheden met één of twee slaapkamers en met oppervlaktes die variëren tussen de 83 en de 133m². De mooie, grote leefruimtes met open keuken, genieten allen een gulle lichtinval en gunstige zon-oriëntatie.

De terrassen vormen een drempelloos verlengde van de leefruimte en zijn opnieuw zeer ruim opgevat (van 20 tot wel 89m²). Samen met de private tuinen, bijhorend aan de appartementen op het gelijkvloerse niveau, en de collectieve tuin geniet je hier van een subliem buitengenot!

De appartementen en penthouses worden op zeer hoogwaardige, luxueuze manier afgewerkt met kritisch oog voor elk detail. Ook de ruime afwerkingsbudgetten zijn een mooie troef van het project.

Elk appartement is bovendien klaar voor de toekomst. Dit vertaalt zich niet alleen in een Epeil dat gelijk is aan E30, maar ook door de voorziening van zonnepanelen, de keuze uit een warmtepompsysteem of een traditionele gasaansluiting, vloerverwarming, …

Get in touch