Apartment for sale

239000€

3 bedrooms 118 square meters

Immoweb code : 11227335
Immoweb code : 11227335

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
118 square meters livable space
Floor : 2
Link to the virtual visit

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Gezellig en ruim appartement op de tweede verdieping, gelegen te Tienen, Leuvensestraat 15 bus 4 - Totale bewoonbare opp van ca. 118 m2.

Het appartement omvat een inkomhal met ingebouwde kasten, nachthal, een apart toilet, een ruime en lichrijke woonkamer met eetplaats van ca. 45 m2, een ingerichte keuken, nachthal, een badkamer met douche, drie slaapkamers waarbij één kamer voorzien is van ingebouwde kasten en één kamer gebruikt werd als wasplaats.
Het appartement is voorzien van twee terrassen (totaal ca. 9,4 m2). De kelder (nummer 5 rechts) van ca 5. m2 en de garage (nummer 12) van ca. 15 m2 zijn gelegen in de kelderverdieping. Er is tevens een lift aanwezig in het gebouw.

Gunstiggelegen in het centrum van Tienen, op wandelafstand van het station, in de onmiddellijke omgeving van het openbaar vervoer (bus), vlotte verbinding met de autosnelweg E40.

Voor wie op zoek is naar een ruim en praktisch appartement om zelf te bewonen of om te verhuren (investering), aarzel niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

EPC 267 - VG-WCHE-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto's op www.co-immo.be - T 0474 /293 793.
Gelegen in een Vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen, Wetenschappelijke Inventaris: Historische stadskern van Tienen en stadswoning (bouwkundig) en Unesco werelderfgoed bufferzone: Parochiekerk Sint-Germanus met stadstoren. Voor meer info over de rechtsgevolgen

Get in touch