Apartment for sale

349000€

2 bedrooms 111 square meters

Immoweb code : 10662866
Immoweb code : 10662866

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
111 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelijkvloers nieuwbouw appartement met zon-georiënteerd terras, een privaat tuintje en een ruime bewoonbare oppervlakte van 111 m².
APPARTEMENT 0.02 omvat: inkomhal met gastentoilet, praktische berging (7 m²), uitgeruste badkamer met inloopdouche, slaapkamer 1 (13 m²), slaapkamer 2 (14 m²), leefruimte met open ingerichte keuken (40 m²) met toegang tot het ruim terras van 22 m².

Luxe- afwerking en comfort! Airco, zonnepanelen, vloerverwarming, energiezuinig, grote terrassen,... Er werd bijzondere aandacht besteed aan lichtinval, privacy, isolatie-ventilatie en energie, en dit in een strakke architectuur.
Door de optimale oriëntatie van de terrassen en tuin en zijn grote raampartijen kan men de ganse dag genieten van de zon, met behoud van de privacy binnenin de flat, dit dankzij het gebruik van kolommen en houten verticale balkenstructuur wat bovendien een gevoel van veiligheid creëert. Er zijn afgesloten parkeerplaatsen voorzien en een gemeenschappelijke fietsenberging.
De mooie Residentie Krommenhaak, met 5 woonentiteiten, wordt een moderne eyecatcher in de omgeving.
TROEF: mogelijkheid aankoop onder 6% btw (indien voldaan aan de voorwaarden).
* LIGGING: station en centrum Torhout bevinden zich op wandelafstand, vlotte verbinding naar de E403.
* ALGEMEEN: gemeenschappelijke fietsenberging, afvallokaal, mooie buitenomgeving met aandacht voor gemeenschappelijk groen, schaduwplaatsen door bestaande beplanting.
TECHNISCH:
* vloerverwarming met warmtepomp (met mogelijkheid b

Get in touch