Apartment for sale

2 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 10774694
Immoweb code : 10774694

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Rijselstraat 46, een tweeslaapkamer-appartement gelegen op wandelafstand van al uw benodigdheden! Nutsvoorzieningen, openbaar vervoer, winkels en restaurants allemaal binnen handbereik.

Het appartement bevindt zich op het eerste verdiep links, u wordt verwelkomd in de ruime inkom die weg geeft doorheen het appartement. De leefruimte is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen. Aansluitend is er een keuken voorzien van alle benodigde toestellen! Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voorzien voor heel het gezin. De badkamer met ligbad biedt een oase van ontspanning, het apart toilet voegt extra gemak toe aan uw dagelijkse routine.

Het hoogtepunt van dit appartement is het prachtige zonneterras van maar liefst 57 m². Geniet van zonnige ochtenden en ontspannende middagen op dit Zuid-Oost gerichte terras.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.


Get in touch