Apartment for sale

2 bedrooms 74 square meters

Immoweb code : 10807569
Immoweb code : 10807569

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
74 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Rijselstraat, een gezellig tweeslaapkamerappartement gelegen in het hart van Torhout. Op wandelafstand vinden we de markt, nutsvoorzieningen, openbaar vervoer, winkels en restaurants.

Het appartement bevindt zich op het eerste verdiep, u wordt verwelkomd in de inkom met apart toilet. De ruime leefruimte is de plaats om samen te komen met heel het gezin en geniet van veel lichtinval, aansluitend is er een terras, voorzien van een overkapping.
De keuken beschikt over alle nodige toestellen, ideaal voor het bereiden van een lekkere maaltijd! Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voorzien. De badkamer met grote inloopdouche en lavabo biedt u alle comfort voor uw dagelijkse routine. Er is bijkomend een berging voorzien waar alle spullen kunnen worden opgebergd, zo houdt u de leefruimte opgeruimd en netjes!
Bijkomend is er de mogelijkheid om een garage aan te kopen.

Warm geworden van dit appartement? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch