Apartment for sale

225000€

3 bedrooms 96 square meters

Immoweb code : 10931656
Immoweb code : 10931656

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
96 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklaar en ruim 3-slaapkamer appartement op topligging hartje Torhout!
Op de 1e verdieping van een rustige Residentie met slechts 4 wooneenheden vinden we dit lichtrijke 3-slaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 97 m². De topligging van dit ruime appartement vormt een grote troef: midden in de stad met een open zicht over de mooie Burg met veel groen, op wandelafstand van de Markt, de scholen, winkels,… de vele mooie groenomgevingen (Park De Brouckère, Stadspark,…) bevinden zich op een sprong van het appartement, ook het Cultureel Centrum ligt op 20 meter, het zwembad is vlakbij,… kortom de ligging is uniek!
Het appartement heeft een ruimtelijk woongevoel door de open indeling, de vele ramen met mooie lichtinval en de ruim bemeten woonoppervlaktes, het gebruik van kwalitatieve en tijdloze materialen biedt u een luxueuze woonbeleving.
Indeling: gemeenschappelijke inkomhal met fietsenstalling/berging, via de trap (met reeds geïnstalleerde traplift) bereik je de 1e verdieping. Hier vinden we: een ruime inkomhal met praktische vestiaire, lichtrijke leefruimte met gezellige gashaard, de ramen bieden veel lichtinval en een vrij zicht over de mooie Burg, vervolgens komen we in de uitgeruste keuken, met tijdloos design en praktisch ingericht (koelkast, diepvries, oven, kookplaat, microgolf, dampkap, en een ingebouwde wasmachine), aan het keukenmeubel met natuursteen werkblad is aansluitend een praktische ontbijthoek. Vanuit de keuken bereik je het gezellige zon

Get in touch