Apartment for sale

225000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11143046
Immoweb code : 11143046

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Richtprijs! Er is een bezoekdag op zaterdag 16 maart 2024 tussen 9u en 17u waar u onder gesloten omslag een bod kunt uitbrengen. U kan uw bezoek inplannen hier: http://tinyurl.com/burg53torhout
Elk uitgebracht bod wordt op het einde van de bezoekdag voorgelegd aan de eigenaars, die er al dan niet kunnen op ingaan.

Instapklaar en ruim 2-slaapkamer appartement op topligging in hartje Torhout!
Op de 2e verdieping van een rustig gebouw met 4 wooneenheden vinden we dit lichtrijke en energiezuinige (EPC energielabel B) appartement met een bewoonbare opp. van 72 m².
De ligging van dit pand is een grote troef: midden in de stad, dicht bij het groen met een open zicht over de mooie Burg en op enkele meters van het toekomstige park op de site van het voormalig belastingskantoor en het Cultureel Centrum. Op wandelafstand van de Markt, de scholen, winkels, park De Brouckère, het Stadspark en het zwembad,… kortom de ligging is uniek!
Het appartement is degelijk afgewerkt en heeft een ruimtelijk woongevoel door de open indeling, de vele ramen met mooie lichtinval.
Indeling: gemeenschapp. inkom; via de trap bereik je de 2e verdieping met berging; lichtrijke leefruimte met ramen die veel lichtinval bieden en een vrij zicht over de Burg, deze loopt over in de praktisch ingerichte keuken (koelkast, kookplaat, vaatwas, dampkap, en plaats voor een ingebouwde wasmachine) met plaats voor een ruime eettafel. Vanuit de keuken bereik je de twee slaapkamers en badkamer met inloopdouche en toilet.

Get in touch