Apartment for sale

550000€

3 bedrooms 203 square meters

Immoweb code : 11055009
Immoweb code : 11055009

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
203 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in dit prachtige appartement dat de perfecte balans biedt tussen ruimte, comfort en toegankelijkheid, op wandelafstand van de Grote Markt. Met 3 royale slaapkamers met aanpalend terras, 2 goed uitgeruste badkamers en een ruime, lichte woonkamer met eetruimte, is dit eigentijdse thuis zorgvuldig ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.
De keuken straalt een praktische elegantie uit. Hier vindt u niet alleen hoogwaardige apparatuur en afwerkingen, maar ook voldoende ruimte voor een eettafel waar u gezellige maaltijden kunt delen met vrienden en familie.
Een bijzonder kenmerk van dit appartement is de rolstoelvriendelijkheid. De deuropeningen zijn ruim genoeg om moeiteloos met een rolstoel te manoeuvreren.
Stel u voor dat u 's ochtends wakker wordt en geniet van een kop koffie op uw overdekte, zuidgericht terras van 11m2. Hier kunt u ontspannen terwijl u de dag begroet met een overvloed aan natuurlijk licht.
Voor uw gemak beschikt het appartement over een dubbele ondergrondse garage met een automatische poort. De garage is verplicht bij aan te kopen aan een prijs van 45.000 euro, wat een waardevolle toevoeging is aan dit prachtig appartement.

Dit appartement, volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen in april '19, straalt een tijdloze elegantie uit. Elk detail is zorgvuldig overwogen, waardoor een luxueuze en warme sfeer wordt gecreëerd. Hier ervaart u het comfort van een moderne thuis met een vleugje verfijning en een focus op toegankelijkheid.

Welkom thuis!

Get in touch