Apartment for sale

199000€

3 bedrooms 108 square meters

Immoweb code : 11373743
Immoweb code : 11373743

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
108 square meters livable space
Floor : 2

Description

Gerenoveerd woning met open keuken en 3 slaapkamers


Stap binnen in de wereld van comfort en stijl met dit prachtig gerenoveerde appartement in Turnhout. Met drie royale slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor jou en je gezin om te ontspannen en te genieten van het moderne leven.

De recent vernieuwde badkamer verwent je met een luxe inloopdouche en een geavanceerd ventilatiesysteem, waardoor elke douchebeurt een verkwikkende ervaring wordt. De gloednieuwe keuken is een chef's droom, uitgerust met een schitterende vaatwasser, een energiezuinige inductiekookplaat en een handige combi-oven, waardoor koken een waar genot wordt.

Stap naar buiten op het overdekte terras, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen terwijl je geniet van de frisse lucht en het groen om je heen. Je eigen garagebox achteraan biedt niet alleen veilige parkeergelegenheid, maar ook extra opslagruimte voor al je spullen.

De ligging van dit appartement is werkelijk onovertroffen, op loopafstand van zowel het prachtige park als het bruisende centrum van Turnhout. En hier is iets unieks: in dit gebouw worden geen appartementen verhuurd; iedereen is eigenaar en spreekt Nederlands, waardoor je deel uitmaakt van een hechte gemeenschap van gelijkgestemde buren.

Grijp deze zeldzame kans om in alle comfort te leven, te ontspannen en te genieten van het beste dat Turnhout te bieden heeft. Welkom thuis.

Get in touch