Apartment for sale

2 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 9654960
Immoweb code : 9654960

Overview

2 bedrooms
130 square meters livable space
Floor : 11

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Ontdek dit "one-of-a-kind" luxueus appartement op de 11e verdieping van de Turnova-Toren!

De uitzichten zijn alvast adembenemend maar de afwerking van dit appartement is van het absoluut hoogste niveau. Fineren wanden, leuke werkhoek met volledig ingemaakt meubel, tot in de puntjes uitgeruste keuken met onder andere eiland, Miele-toestellen en als eyecatcher een indrukwekkend werkblad die het geheel écht afmaakt.

Verder zijn er 2 ruime slaapkamers waarvan de master een echte suite is, inloopdressing, ruime badkamer met bad en douche en natuurlijk rondom de prachtige zichten op deze hoogte, fenomenaal!

In totaal is het ca. 130m² appartement waar echt alles tot in de puntjes over nagedacht is. Het overdekte terras van ca. 17m² zorgtdan weer voor het aangename buitengevoel.

In het centrum van Turnhout, vlak bij de Grote Markt, maakt u kennis met ¨Turnova§! Een bruisend nieuw stadsdeel. Naast appartementen en een 40-tal winkels is er ook plaats er ook de nieuwe Stedelijke Academie van Schone Kunsten, luxe-hotel Corsendonck, 3 restaurants waarvan we ¨Hert§ terugvinden op de hoogste verdieping van de Turnova Toren met een ongelooflijk uitzicht en een grote ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart. Samen met de gezellige cafés, restaurants en terrasjes geeft Turnova ongetwijfeld een nieuwe dimensie aan het stadscentrum.

Bent u op zoek naar een appartement en zou je ook tussen de wolken willen wonen temidd

Get in touch