Apartment for sale

* 285000€

4 bedrooms 136 square meters

Immoweb code : 11365252
Immoweb code : 11365252
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
136 square meters livable space
Floor : 2

Description

apartment

Sorry, there is no English translation. *** OPTIE: compromis in opmaak *** VORST: Zeer ruim op te frissen appartement met 4 slaapkamers en een garagebox.

Dit ruime op te frissen appartement op een boogscheut van Vorst Nationaal biedt een comfortabele woonervaring met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 136m². Het appartement beschikt over vier ruime slaapkamers die zorgen voor voldoende privacy en mogelijkheden voor zowel een groot gezin als iemand met de wens voor een werkruimte aan huis. De twee badkamers zijn functioneel ingericht en voorzien van basisfaciliteiten.

In de lichte, praktisch ingedeelde keuken kijkt u uit op het groen van het Dudenpark, wat koken een aangename bezigheid maakt, terwijl de aansluitende eethoek en woonkamer een gezelligheid uitstraalt waar licht en sfeer samen komen, ideaal voor zowel ontspanning als sociale bijeenkomsten.

Daarnaast biedt dit appartement een garagebox die eveneens inbegrepen zit in de verkoopprijs, wat een aanzienlijk voordeel is in stadsomgevingen. Met deze kenmerken is dit appartement een uitstekende mogelijkheid voor diegenen die zoeken naar ruimte, comfort en gemak in een stedelijke omgeving.

Is uw interesse gewekt en wenst u een bezoek in te plannen, aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Robin op het nummer 0499/11.39.39 of [email protected]

Get in touch