Apartment for sale

198000€

3 bedrooms 112 square meters

Immoweb code : 11037298
Immoweb code : 11037298

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
112 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers, garage én privé-tuin in het hartje van Klein-Vorst.
Het appartement is centraal gelegen in het centrum van Klein-Vorst Laakdal. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. De Carrefour bevindt zich recht tegenover het appartement. Er is een bushalte op minder dan 50 meter en ook de oprit van de E313 bevindt zich op slechts enkele 5 minuutjes rijden.
Het mooie appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een gezellige blok.
Vanuit de hal betreden we de ruime woonkamer (35 m²), welke baadt in het natuurlijke licht dankzij de grote ramen (voorzien van dubbel glas). De keuken is compleet uitgerust met een oven, kookplaat, afzuigkap en spoelbak.
Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich 3 grote slaapkamers (13 m², 10,73 m² en 10 m²), die uitzicht bieden op de privétuin/terras. De badkamer is uitgerust met een wastafel en douche in bad. Tevens is het voorzien van een berging en toilet apart
Deze energiezuinige appartement wordt verwarmd op aardgas en heeft een energiescore van 200 kWh / m² (label B).
In de privétuin is het zeer rustig vertoeven. Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook een geweldige locatie.
Dit appartement beschikt over een ruime garage die is inbegrepen in de vraagprijs, en er zijn tevens voldoende parkeermogelijkheden recht tegenover het gebouw.
Met een liefdevolle op

Get in touch